Onze expertise

Didier Capelle
Vastgoedexpert – Advies – Projectontwikkeling
Verkoop en verhuur

didier@vastgoedc.be
0477 46 23 92

Luc Schrijvers
Vastgoedexpert – Vastgoedmakelaar

info@vastgoedc.be
0476 43 45 32

Jeroen Vaesen
Commercieel medewerker

Jeroen@vastgoedc.be
0494 94 54 79

 

 

Hoe gaan wij te werk?

Als u beslist uw eigendom te koop te stellen, gaan we als volgt te werk.

Eerst komen we langs om uw eigendom naar waarde te schatten. Deze schatting is gebaseerd op onze dagdagelijkse ervaring in omgaan met vastgoed. Samen met u bekijken we tegen welke prijs het pand te koop wordt aangeboden.

U als eigenaar maakt de uiteindelijke beslissing om de verkoopprijs te bepalen. Vervolgens verzamelen wij al de nodige attesten en gegevens om een technisch dossier van u goed voor te bereiden.

Via verschillende kanalen laten we geïnteresseerde kopers weten welke woning, bouwgrond of welk appartement u in de aanbieding stelt. Wij regelen bezichtigingen en onderhandelingen met geïnteresseerde kopers.

Maandelijks zitten we met u samen om de voortgang te bespreken. U moet weten dat mochten al deze inspanningen toch niet tot een verkoop leiden, u ons ook geen vergoeding schuldig bent.

 

Welke diensten bieden we aan?

Onze expertise-diensten kunnen voor uiteenlopende doeleinden aangewend worden. Hebt u een woning, appartement of handelspand te huur en wenst een rechtsgeldige en gedetailleerde plaatsbeschrijving te laten opmaken, staan we voor u paraat. Ook als u of uw buur in de nabije toekomst ingrijpende werken plant uit te voeren, kan een plaatsbeschrijving voor aanvang van werken soms cruciaal zijn voor u.

Wenst u een objectieve en professionele schatting te laten opmaken van uw eigendom, kunnen wij hiervoor zorgen. Ook als u als verhuurder of bewoner brand-, bouw- of huurschade hebt geleden, kunnen wij u van dienst zijn.

Meer informatie hierover, kan u terugvinden onder onze diensten.

Op vastgoedexpertise kan in vele uiteenlopende gevallen beroep worden gedaan, onze diensten worden zowel door particuliere klanten alsook door professionelen aangewend.