Projecten

Het project is gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Huibrechts-Lille, aan de Smeelstraat.

De sfeervolle appartementen en woningen variëren in woonoppervlakte van 94m² tot 180m² exclusief de royale zuid georiënteerde terrassen
aan de achterzijde van de gebouwen en exclusief de ruime zolders van de dakappartementen en de woningen.
Ondergronds worden er 10 riante garages voorzien, alsook 10 uitzonderlijk ruime autostaanplaatsen.
Verder zijn er bovengronds 8 autostaanplaatsen voorzien en biedt de oprit van elke woning plaats voor het parkeren van 2 auto's.

Residentie Huysvelt is gelegen op de Kazernelaan te Houthalen-Helchteren, 10 km ten noorden van Hasselt, in een groene omgeving aan de rand van de dorpskern, op een boogscheut van het fietsroutenetwerk.
Door haar ligging zorgt de inplanting van het gebouw voor een groen binnengebied dat de bewoners rust, privacy en ontspanning biedt!
 

Hou je er van om op een unieke en betaalbare locatie in Peer te wonen en toch alle faciliteiten (scholen, winkels,...) in de nabije omgeving te hebben?
Sta dan zeker even stil bij dit knappe nieuwbouwproject "Andreas". 
Op wandelafstand van het centrum en in de buurt van belangrijke invalswegen, zal de bouwheer weldra een modern appartementsgebouw realiseren met een totaal van 4 wooneenheden.
De bestaande woning zal plaats maken voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.

Oppervlaktes van de verschillende appartementen zullen variëren van 100m² tot 145m² excl. terras met 2 of 3 slaapkamers.
Er zullen twee eenheden aangeboden worden op het gelijkvloers en twee duplex appartementen verspreid over verdieping 1 en 2.
De afwerking binnen kan naar eigen smaak gekozen worden door budgetten die de bouwheer ter beschikking stelt.
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en achteraan de residentie is er voor elk appartement een ruime tuinberging met carport voorzien.

Ligging en omgeving

Residentie “Zilverlinde” is gesitueerd aan de rand van het centrum van Hamont en in de onmiddellijke nabijheidvan handelszaken en andere belangrijke diensten. Ook ligt deze residentie langs één van de belangrijkste verbindingswegen van Hamont, zo is er een uitstekende verbinding naar Neerpelt of Nederland.

"Zilverlinde" is een project dat bestaat uit 5 woningen en 5 appartementen, gelegen op een luxe-woonerf dat kan afgesloten worden van de openbare weg. 

Op wandelafstand van de dorpskern van Bekkevoort, net buiten het centrum, bouwt Construct-C een opgemerkt geheel van 2 luxueus vormgegeven en hoogkwalitatieve villa’s met een hoge duurzaamheidsfactor.
Superieure isolatie- en ventilatietechnieken (systeem D) leiden tot een energieprestatie E-peil 40, en garanderen lage energiefacturen en een erg gezond binnenklimaat.

Residentie “Ter Bocholt” is een hedendaags en tijdloos woonproject gesitueerd in het centrum van Bocholt,
in de onmiddellijke nabijheid van de kerk, handelszaken, scholen en andere belangrijke diensten.

De gehele residentie is rolstoelvriendelijk en dit d.m.v. de lift en de brede deuren.